Al 22 jaar trekt Building & Partners het plan. Met een team van meesterplanners ontzorgen zij hun klanten dag in dag uit. Met oog voor rendement. Als familiebedrijf gaan zij tot het uiterste voor elk project. “Onze mensen werken samen als een familie, een belangrijke waarde binnen ons bedrijf”, vertellen zaakvoerders Paul Claes en Nina Claes met trots.

Paul: “Ik kijk terug op de afgelopen 22 jaar van Building & Partners met een gevoel van trots en vreugde. Ons verhaal begon in de voetsporen van mijn vader, die zelf aannemer was en jarenlang in een familiebedrijf heeft gewerkt. Met de bouw in zijn bloed was het een natuurlijke stap voor mijn vader om zijn eigen onderneming te starten. De passie voor dit vak werd ons met de paplepel ingegeven.”

Nina: “Elk project dat we afwerken, is een mijlpaal waar we trots op zijn. En het leveren van kwaliteit is altijd onze hoogste prioriteit. We streven ernaar om elke dag memorabel te maken. Het feit dat klanten onze kwaliteit waarderen, is voor ons de grootste beloning.”

 

Planning makes perfect

Nina: “In de afgelopen 22 jaar hebben we als bedrijf een indrukwekkend parcours afgelegd. Elk jaar streefden we naar groei en verbetering, altijd evoluerend om een toonaangevend bouwbedrijf te zijn en blijven. De grootste verandering die wij, en de bouwsector in het algemeen, hebben doorgemaakt, is de efficiëntie en snelheid waarmee we nu werken, met meer nadruk op planning.”

“Ook de hoeveelheid informatie die we dagelijks moeten verwerken, is aanzienlijk toegenomen. Honderden e-mails, telefoontjes en sms’jes komen op ons af. En dat brengt ook meer stress met zich mee. We moeten rekening houden met verschillende informatiebronnen en tegelijkertijd het overzicht behouden.”

Paul: “We hebben Building & Partners enorm zien evolueren op 22 jaar. Ook ons beleid richting werknemers is veranderd. We besteden nu meer aandacht aan work-life balance en hebben zelfs een Happiness Comité opgericht om van de werkplaats een thuis te maken.”

 

Stevige fundering

Paul: “We streven ernaar om ons bedrijf nog verder te verbeteren. Momenteel zijn we druk bezig met het optimaliseren van interne processen om onze afdelingen nog beter op elkaar af te stemmen. Onlangs maakten we de sprong naar klasse 7, en de komende jaren willen we ons richten op het verstevigen van onze fundering. De sprong naar klasse 7 voelde als een bevestiging van ons harde werk en geeft onze klanten extra vertrouwen in onze capaciteiten. Al is klasse 8 zeker niet uitgesloten in de toekomst. We blijven streven naar groei.”

 

Nina: “En ook wij zijn maar zo sterk als de mensen in ons team. We willen dat onze medewerkers zich goed voelen en evolueren. We zijn een familiebedrijf in de ware zin van het woord, waar mensen samenwerken in een open omgeving. We willen onze medewerkers kansen bieden om te groeien en hun eigen initiatief te tonen. Verantwoordelijkheid nemen en ‘plantrekken’ worden zeer gewaardeerd. Bij Building & Partners draait het dus niet alleen om kwalificaties op papier, maar ook en zeker om de juiste mindset en inzet. We zijn steeds op zoek naar familiale plantrekkers om ons team te versterken.”

Samen met het volledige team zijn we trots op alle bouwprojecten die we samen bouwden. Neem dus zeker eens een kijkje naar onze realisaties.