We zetten Kathleen en haar interessante job bij Building & Partners graag in de kijker. Hoe krijgt ze dat allemaal voor mekaar? “Het is die veelzijdigheid die me juist motiveert.” vertelt Kathleen. “Toen ik 6 maanden geleden op gesprek kwam voor de job van management-assistant, voelde ik aan dat ik me hier thuis zou voelen. De klik zat meteen goed. Ik kon me volledig vinden in de visie van het bedrijf. Ik hou namelijk van structuur en efficiëntie, wat onmisbaar is in de bouwsector.”

No-nonsense

“Ik ben in veel markten thuis, maar de bouwsector trok me vooral aan door het no-nonsensebeleid: ‘gaat niet, bestaat niet’. In het begin was het zwemmen of verzuipen, maar ondertussen verloopt het vlot. Iedere dag brengt nieuwe uitdagingen, maar gelukkig is oplossingsgericht denken een van mijn sterke kanten. Ik deins niet terug om brandjes te blussen en problemen te fixen, maar ik vind het belangrijk om te voorkomen dat dezelfde problemen zich opnieuw voordoen in de toekomst. Zo groeien we als mens, en als bedrijf.” weet Kathleen enthousiast te vertellen.

Op-en-top teamplayer

“Als management-assistant kom je met alle afdelingen en alle collega’s in contact. Het sociale aspect is dan ook een belangrijk onderdeel van mijn job. Gelukkig haal ik mijn energie uit het motiveren van andere mensen. Het team is namelijk maar zo sterk als de zwakste schakel. We werken met strakke deadlines, dus het is niet altijd evident, maar met een positieve ingesteldheid bereik je veel.”

“Mijn grootste drijfveer? De sfeer, zonder twijfel”

Ik voel me hier enorm gewaardeerd. Zo blijven we enthousiast en dat wordt geapprecieerd. Building & Partners is een sterk groeiend bedrijf, dus het gaat er soms druk aan toe, maar we worden goed verzorgd: broodjes op vrijdag, een pingpongtornooi tijdens de middag, ijsjes op alle werven, het jaarlijks Kerstfeest, enz.

Ondanks dat we onderverdeeld zijn in verschillende afdelingen en functies, zijn we één groot team. Iedereen is hier gelijk en we werken graag samen. We werken tenslotte allemaal voor hetzelfde bedrijf, zonder rivaliteit. Behalve op de jaarlijkse teambuilding dan (lacht). Team personeelsdienst heeft daar de beker gewonnen: dubbel en dik verdiend!”