Tijd besparen voor onze klant

“We bespaarden tijd doordat de ontwikkelaar niet telkens fysiek op de werf aanwezig hoefde te zijn”, legt Nina Claes, bestuurder bij Building & Partners uit. “We zorgden ervoor dat het gebouw voldeed aan de Belgische wetgeving voor assistentiewoningen én ook de service ná oplevering was top. Zo speelden we een rol in allerlei zaken die deze klant na oplevering nog in orde moest brengen, zoals het helpen inschakelen van een beveiligingsfirma op de afgewerkte site en het in orde brengen van de brandverzekering na het verstrijken van de ABR-polis, om maar een paar voorbeelden te geven.”

De planning is altijd heilig

“Op deze werf verliep onze planning nagenoeg vlekkeloos”, zegt Nina Claes. “Doordat er een sterke vertrouwensband was tussen de ontwikkelaar en ons, konden we voor een aantal zaken ook veel sneller schakelen.”

“Bouwen in het centrum van Mechelen is een stevige uitdaging”, getuigt ze. “We zijn dan ook gespecialiseerd in het afbreken en opbouwen midden in de stad. Zowel voor Building & Partners als voor onze klant betekent een snelle werf een gegarandeerd rendement. Maar dankzij onze LEAN-planning, kwamen we ook bij onvoorziene omstandigheden, zoals een archeologisch onderzoek, nooit in de problemen.”

Bijstaan met raad en daad

“We kunnen altijd rekenen op onze partners”, zegt Nina Claes. “We hebben de juiste onderaannemers én de nodige expertise in huis, waarbij we dankzij onze snelheid van aanpak ervoor zorgden dat deze assistentiewoningen snel de markt op konden.”

“Daarnaast ondersteunden we de ontwikkelaar ook met juridisch en fiscaal advies en maken we onze professionele bouwpartner wegwijs in de Belgische markt en de Belgische wetgeving. Dat alles maakt dat je geen tijd verliest en dus geen rendement moet opgeven”, verklaart ze.

Dat bevestigt ook de klant zelf: “Dankzij de goede zorgen en het professionalisme van Building & Partners weten we dat een werf in België in goede handen is. We hoefden dan ook niet voortdurend helemaal van Rotterdam naar Mechelen te rijden, wat toch wel een enorme tijdwinst was.”

Bekijk meer details en alle foto’s van dit project hier.

Zoek je een betrouwbare bouwpartner die elke deadline haalt? Wil je samen met ons deel uitmaken van een bouwteam dat rendement vooropstelt? Dan ben je bij Building & Partners aan het juiste adres!